|
|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| magdap26 (13 wiadomości) |
Nadchodzi piątkowe popoludnie za oknem ładna pogoda a Ty nie masz pomyslu na spędzenie weekendu? Czy ktos kiedys z Was myslal o spedzeniu wolnego czasu w gospodarstwie agroturystycznym? Świeże powietrze,las, staw, piękna cicha i spokojna okolica,żywność ekologiczna, kuszące prawda? Napisalam to aby przekonac sie czy warto w ten biznes zainwestowac? |
| damianbrunet (43 wiadomości) |
Powiem Ci szczerze ze w naszej okolicy cos takiego brakuje i fajnie jak by bylo napewno znalazlo by sie pare osob ktore lubia spokojne i ciche miejsca na wypoczynek ze znajomymi albo z najblizszymi . Ja bym chetnie Cie odwiedzil i spedzil u Ciebie czas.. Tylko zalezy od miejsca i od Ceny tez bo u nas nie ma zbytnio nadwyraz zamoznych.. Bo osobiscie mam takich znajomych co jezdza w gory czy nad stawy i wiesz trzeba zachecic kogos a mysle ze cena gra duza role w naszym regionie.. Ale zrobisz jak bedziesz chciala... Ale powodzenia Ci zycze i mam nadzieje ze szybko to wykonasz :)
|
Chcialabym ruszyc tuz przed wakacjami tego roku,okolica jest naprawde bardzo ladna, ja dostrzegam jej piękno.jak juz wczesniej pisalam obok domu płynie mala rzeczka( w dzieciństwie czesto kąpalismy sie w niej i zrobilismy tame, tama do dzis przetrwala, rano budzi mnie szum wody, spiew ptaków no i oczywiscie koguta
ale i tak wole to niż szum aut i zza ściany krzyków sasiadów). Za gospodarstwem jest las duuuuzy las wiosna kwitna zawilcei inne roslinnosc ktora jest pod ochroną, fajny widok,powiem za chce miec zwierzęta roznego rodzajunp, konie kozy owce bażanty pawie, kury ozdobne, indyki sa ladne :) kroliki psy koty, dla dzieci fajna frajda karmienie zwierząt. przejdzmy do ceny czy od 15 do 20 to dobra czy wygórowana cena? Rzekne słówko ze dla gosci na pożegnanie bedzie kosz ze specjalnościami wiejsiki. Aha okolica jest polozona 16 km od nielca w strone szczucina. |
Czyżby nikogo nieineresował wypoczynek za miastem?
|
![]() Skąd: Mielec
|
Fajnie to wygląda tylko czy będzie Cie stać na to wszystko????? Cena wg mnie ok, zależy jeszcze czy to były by domki czy jakiś pensjonacik do noclegu. 16km od Mielca to okolice Górek, Łysakowa tak???
|
| icantdance (164 wiadomości) |
Jeśli cię stać i wiesz jak się do tego zabrać lub masz z kim ja bym ci polecała. |
|
Stokrotka11
(13 wiadomości)
|
Jestem chętna jak najbardziej. Powiedz tylko kiedy otwarcie i przyjeżdzam
S11
|
Tak, dokładnie to jest Łysakow. mam tam dom i mnostwo wolnego miejsca. raczej pensjonat nie, ale pokoje na poddaszu do wynajecia. nie moge miec wiecej niz 5 pokoi bo nie bede mogla dostac dotacji z unii . Najbardziej sie obawiam tego ze nie bede miec klientów.
|
![]() Skąd: Mielec
|
Słuchaj moim zdaniem warto spróbować. :) Będzie to przy głównej drodze na Szczucin, Kraków itp. Natężenie ruchu duże, jeśli będzie fajnie, niedrogo i oczywiście jakieś atrakcje zarówno dla dzieci jak i dla starszych to myślę, że podołasz. :)
Oczywiście musisz to dobrze rozreklamować i powinno być ok. Pamiętaj że Rado zbudował hotel gdzieś tam w lasach - teraz wszyscy wiedzą gdzie, a przedtem o Woli Chorzelowskiej wiedzieli nieliczni :) |